Plita incorporabila Whirlpool GOF 7523/TB Cristal, Gaz, 5 Arzatoare, Sticla Neagra

Plita incorporabila Whirlpool GOF 7523/TB, cu functionare pe gaz, se dovedeste superioara altor plite de acelasi tip, atat ca aspect cat si ca utilitate. Aceasta are un design deosebit de elegant, mai rar intalnit in cazul plitelor pe gaz, fiind realizata din sticla neagra, iar latimea plitei este de 73  cm.

Cele 5 arzatoare insumeaza o putere totala de 12300 W, cel tip Wok fiind plasat in centru, cu o putere de 4800 W. Pe partea dreapta sunt dispuse doua arzatoare medii, fiecare avand o putere de 1750 W, iar pe partea stanga, arzatorul mic de 1000 W si cel mare de 3000 W.

Butoanele de control ale plitei incorporabile Whirlpool GOF 7523/TB sunt dispuse pe partea fontala a plitei, simetric si intuitiv, cu marcaje pentru utilizare, avand integrata si functia de aprindere electrica.

Gratarele cu care plita vine echipata, sunt in numar de 3, de culoare neagra, realizate din fonta, si usor de manipulat. Acestea, impreuna cu suprafata din sticla, fac ca procesul de curatare a plitei sa fie unul foarte usor si placut.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

La fel ca toate plitele moderne cu functionare pe gaz, si plita incorporabila  Whirlpool GOF 7523/TB, dispune de sistem de siguranta cu supravegherea flacarii. In cazul in care flacara este stinsa in mod accidental, sistemul de siguranta va opri alimentarea arzatoarelor pentru a evita degajarea de gaze.

 

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod 9L9IuN cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: