Plita Incorporabila Whirlpool AKM 528 NA – Gaz, 4 arzatoare, neagra

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA cu functionare pe gaz va pune la dispozitie patru arzatoare cu puterea totala de 7,3 KW si se face remarcata prin designul deosebit, predominand finisajele de culoare neagra.

Cele patru arzatoate ale plitei incorporabile Whirlpool AKM 528 NA sunt dispuse astfel incat sa puteti avea acces cu usurinta la fiecare dintre ele dar in acelasi timp sa aglomereze cat mai putin spatiul in zona frontala. Puterea arzatorului mare, dispus pe partea din spate a plitei, este de 3 KW, a celor medii, amplasate ambele pe partea stanga, de 1,65KW iar cea a arzatorului mic de 1 KW.

Cele doua gratare, si ele de culoare neagra, sunt realizate din fonta avand aspect asimetric cu decupaj pentru zona butoanelor.

Butoanele au un aspect foarte placut si un design care nu poate crea confuzii in ceea ce proveste pozitia fiecaruia dintre ele.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Sistemul de aprindere este automat, integrat in butoane iar sistemul de siguranta este prezent la fiecare dintre arzatoare, acesta oprind gazul in cazul in care flacara se stinge accidental.

Indiferent de la ce magazin achizitionati plita incorporabila Whirlpool AKM 528 NA, acesta are garantie 2 ani cu posibilitatea de a fi extinsa daca faceti achizitia de la eMag.

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: