Plita incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, vitroceramica, Touch

Plita incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, fiind realizata din sticla ceramica neagra, cu o rama din inox, are un design ultra-modern, caracteristic acestui tip de plite, dar si producatorului. Oferita la un pret foarte accesibil, aceasta are integrat un sistem de control tactil simplu si intuitiv, fara a beneficia de functii extinse.

Plita va pune la dispozitie patru zone de gatit, de doua dimensiuni, cele mici avand puterea de 1200 W, iar cele mari de 1800 W, puterea totala insumata fiind de 6000W. Stiti probabil ca aceasta putere se atinge pe timpi scurti si doar cu toate arzatoarele pornite la maxim. Totusi, instalatia elecrtica trebuie dimensionata corespunzator!

Sistemul de control tactil este pozitionat frontal, pe partea dreapta oferind pentru fiecare arzator, doua butoane de control a temperaturii. Acesta dispune de afisaj LED, de functie de blocare pentru curatare, sau impotriva accesului copiilor, cat si de indicator al caldurii dupa oprirea focului, toate acestea oferind plitei  Samsung C61R2AAST/BOL un plus de siguranta, la un pret foarte accesibil.

Este foarte usor de curatat, si datorita timpului scurt necesar pentru prepararea alimentelor si randamentului superior, poate fi considerata o varianta economa, nu cu mult mai scumpa decat gatitul pe gaze.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Daca achizitionati aceasta plita de la eMag pana pe data de 15 Iulie, veti beneficia de inca 3 ani de garantie suplimentara pa langa garantia standard de 2 ani.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod KHJ6Mf cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: