Plita Incorporabila Hotpoint Ariston PC750T(OW)R/HA, PC750TOW, Gaz

Plita Incorporabila Hotpoint Ariston PC750T(OW)R/HA, PC750TOW

Am mai spus despre incorporabilele Hotpoint ca se fac remarcate prin raportul calitate / pret si prin functionalitatile extinse. Este si cazul plitei incorporabile pe gaz Hotpoint Ariston PC750T(OW)R/HA (PC750TOW), acesta fiind dotata cu 5 arzatoare din care unul cu tripla coroana pentru vase mari si WoK.

Dotata cu sistem de siguranta pentru stingerea flacarii si avand aprinderea electrica integrata in buton, acesta plita ofera nivelul de securitate necesar.

Cele 5 arzatoare sunt dispuse pe cele patru colturi iar cel pentru WoK este in centru, aceasta plita fiind mai lata fata de plitele clasice. Arzatoarele au urmatoarele puteri: 2.6 kW cel mare, 1.65 kW cele medii (sunt doua), 1 kW cel mic si 3.3 kW cel pentru WoK.

In mod deosebit mi-a atras atentia gratarul metalic, realizat din otel si impartit pe trei sectiuni, a carui geometrie permite folosirea vaselor de dimensiuni mici.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag!
Verifica pretul eMag

Un singur lucru nu mi-a placut la plita incorporabila Hotpoint Ariston PC750T(OW)R/HA (PC750TOW), faptul ca la butoane nu are marcata pozitia arzatorului.

Categorie pret: Incorporabile intre 1000 si 1500 Lei - Verifica pretul actualizat


Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice:

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod MBAcGj cu copy-paste in casuta de jos: