Plita cu Inductie Hansa BHIW67377, 4 Zone de gatit, Sticla Alba, Booster, Touch control, ChildLock

Plita incorporabila Hansa BHIW67377 iese foarte usor in evidenta, datorita aspectului sau modern si elegant, aceasta fiind realizata din sticla alba. Aceasta ofera siguranta si placerea gatitului cu inductie, si o multime de functii specifice acestui tip de plite.

Cu o putere totala de 7400 W, plita pune la dispozitie 4 zone de gatit: doua mici, de 18 cm, si doua mari, de 22 cm. Toate cele 4 zone beneficiaza de functia Booster, aceasta permitand reducerea timpului de preparare printr-o crestere suplimentaraa temperaturii.

Controlul plitei incorporabile  Hansa BHIW67377 este realizat din butoane tactile, care sunt dispuse simetric si intuitiv, pe partea frontala, iar afisajul este electronic.
Dispune de temporizator, care permite setarea timpului de functionare pentru fiecare zona de gatit, la maxim 99 de minute, emitand un semnal sonor de avertizare la expirarea acestuia.
Totodata, functia de blocare a butoanelor impiedica accesul copiilor si modificarea accidentala a setarilor stabilite, permitand curatarea panoului de comanda, in timpul functionarii plitei, iar indicatorul de caldura reziduala va avertizeaza daca zona de gatire este inca fierbinte, chiar daca a fost dezactivata

Detectarea automata a vaselor, si a dimensiunii acestora, face posibila realizarea unui consum minim de energie. Prin amplasarea unui vas pe o zona de gaitit, se va activa automat butonul de control aferent zonei respective.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Plita incorporabila Hansa BHIW67377 ofera posibilitatea setarii unei temperaturi tinta, pentru incalzirea sau mentinerea calda a alimentelor, precum si functia de fierbere automata.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod W5eYuL cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: