Plita incorporabila HANSA BHI67303, Inductie, Touch control, 4 zone, Neagra

Plita incorporabila Hansa BHI67303, Inductie, Touch control, Sticla neagra, Siguranta copii

Plita incorporabila HANSA BHI67303 ofera, pe langa placerea, rentabilitatea si siguranta gatitului cu inductie, si o multime de functii caracteristice plitelor high-tech, la un pret foarte accesibil.

Realizata din sticla neagra, cu un aspect deosebit de elegant, plita ofera patru zone de gatit, de doua dimensiuni, cu o putere totala de 3700 W.

Sistemul de control tactil, este pozitionat pe partea frontala a plitei, afisajul fiind electronic. Dispune de functie de blocare, pentru curatare sau pentru a impedica accesul copiilor la setarile stabilite, precum si cronometru pentru a va putea desfasura mai liber, accesta anuntand finalizarea programului printr-un semnal sonor. De asemenea functia de fierbere automata, anunta printr-un semnal sonor momentul in care s-a atins temperatura de fierbere.

Indicatorul de caldura reziduala va avertizeaza in cazul in care zona pe care ati folosit-o pentru gatit este calda inca, oferind un plus de siguranta, si posibilitatea de a folosi reziduurile de caldura pentru mentinerea calda a preparatelor, sau decongelare, astfel economisind energie.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag!
Verifica pretul eMag

Timpul de preparare a alimentelor, in cazul utilizarii plitelor cu inductie, este mult mai mic decat in cazul celor cu gaz, fiind redus si mai mult cu ajutorul functiei Booster.

Si ca sa fie si mai convingatoare, plita incorporabila, HANSA BHI67303 prezinta de asemenea functie de detectare a vaselor si a dimensiunii acestora, realizand astfel un consum minim de energie.

Categorie pret: Incorporabile intre 1000 si 1500 Lei - Verifica pretul actualizat


Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice:

2 Comentarii pe Plita incorporabila HANSA BHI67303, Inductie, Touch control, 4 zone, Neagra

  1. Doresc o plita de inductie pe care sa mearga si un ibri de 7 cm. So cratita de 18 cm
    . Poate sa fie si numai cu un ochi sau doua nu neaparat 4 ochiuri. Deci orice dimensiune. Am avut si pe ochiul mic nu mergea recipient de7 cm

    • Incorporabile.info // 12 februarie 2019 at 15:14 // Răspunde

      Verificati recipientul daca se preteaza pentru utilizarea pe plitele cu inductie. Magnetul trebuie sa se lipeasca ferm pe baza acestuia. Un vas de 7 cm este suficient de mare pentru a fi folosit pe orice plita cu inductie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod FJLFIh cu copy-paste in casuta de jos: