Plita incorporabila Gorenje IT614X Inductie 4 zone de gatit Touch control Negru

Plitele cu inductie incalzesc de pana la doua ori mai repede, transferul de energie fiind maxim, iar pierderile minime, ceea ce face ca gatitul cu inductie sa fie cel mai eficient mod de gatire.

Plitele cu inductie nu emit caldura in timpul functionarii, acestea incalzind prin inductie magnetica vasele din aliaje feromagnetice. Cu toate acestea, plita Gorenje IT614X are indicator de caldura reziduala pentru a preveni eventualele accidente.

Plita ofera 4 zone de gatit de diferite dimensiuni, cu o putere totala de 6800 W, ce se incalzesc pe baza unor trepte, iar functia Powerboost imbunatateste performantele plitei, reducand si mai mult timpul de preparare.

Suprafata de gatire din ceramica neagra, delimitata de un cadru din inox, ofera plitei un aspect elegant, butoanele tactile fiind pozitionate simetric, pe partea frontala a plitei, afisajul fiind electronic.
Este posibila blocarea butoanelor, pentru curatare, sau ca masura de siguranta in privinta copiilor.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Plita beneficiaza si de cronometru, care poate fi setat pana la 99 de minute. Cand timpul setat a trecut, plita se opreste anuntand finalizarea printr-un semnal sonor.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod cr64QM cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: