Plita incorporabila cu inductie Zanussi ZEI6640XBA, 4 Zone, Functii, Negru

Cel mai eficient mod de gatire este cel inductiv. Plita incorporabila cu inductie Zanussi ZEI6640XBA este printre cele mai accesibile plite electrice inductive de pe piata. Aceasta ofera 4 zone de gatire, are blatul din ceramica neagra si rama de inox.

Va reamintesc faptul ca plitele inductive nu emit caldura, acestea incalzind prin inductie magnetica (magnetica = nepericuloasa) vasele din aliaje feromagmetice. Avantajul consta in faptul ca au un randament de 90%, cel mai mare posibil, iar dezavantajul ca nu pot fi folosite vasele de aluminiu sau alte aliaje nefieroase.

Din cele patru zone de gatit, cea mare are diametrul de 21 cm si puterea de 2300/3700W, doua au diametrul de 18 cm si puterea de 1800W iar cea mica are diametrul de 14,5 cm si puterea de 1400/2500W.

Plita incorporabila cu inductie Zanussi ZEI6640XBA beneficiaza de functii suplimentare integrate, incluzand incalzire rapida, blocare butoane, siguranta pentru copii, oprire automata, ceas cu functii, semnal sonor, indicator de caldura reziduala si curatare rapida.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod jIIp8w cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: