Plita Incorporabila cu inductie Whirlpool ACM 802 NE, Putere 7000W, 4 zone gatire, Sistem Touch Control

Dintre toate modurile de gatire, cel cu inductie este cel mai eficient, transferul de energie fiind maxim si pierderile minime. Plita Incorporabila cu inductie Whirlpool ACM 802 NE va ofera posibilitatea de a va bucura de toate beneficiile gatitului inductiv, la un pret foarte accesibil.

Plitele cu inductie nu emit caldura in timpul functionarii, acestea incalzindu-se numai de la vasele asezate pe ele. Cu toate acestea, Whirlpool ACM 802 are indicator de caldura reziduala pentru a preveni eventualele accidente.

Suprafata de gatire, din ceramica neagra imprimata ofera un aspect deosebit si prin pozitionarea simetrica a butoanelor tactile de comanda. Aceasta suprafata este foarte usor de intretinut fiind imuna la coroziune si neputand fi patata tocmai datorita faptului ca plita nu emite caldura su nu va arde nimic ce va pica pe ea.

Ca toate plitele cu inductie si Whirlpool ACM 802 NE va functiona numai cu vase din materiale fieroase, nepermitand folosirea vaselor de gatit din aluminiu.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Puterea totala este de numai 7000 W dar, datorita randamentului ridicat al sistemului cu inductie, gatirea se face mai repede.

Zonele de gatire au urmatoarele caracteristici:

  • Zona fata stanga – diametrul 145 mm, putere 1200 W
  • Zona fata dreapta – diametrul 180 mm, putere 1800 W
  • Zona spate stanga – diametrul 210mm, putere 2200 W
  • Zona spate dreapta – diametrul 145 mm, putere 1200 W

Beneficiaza de indicator luminos de functionare, sistem de siguranta pentru copii, timer si indicator de caldura reziduala.

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: