Plita incorporabila Bosch POH616B10E, Gaz, Wok

Plita Bosch POH616B10E se face foarte usor remarcata, datorita designului deosebit de elegant si calitatii realizate de producatorul german. Functionarea pe gaz si pretul atragator fac ca aceasta plita sa fie o alegere foarte buna pentru bucatarie.

Cu o latime de 60 cm si suprafata realizata din cuart negru termorezistent, plita pune la dispozitie patru arzatoare dispuse simetric, si patru suporturi din otel, independente, care fac mult mai usoara utilizarea si curatarea acesteia.

Butoane de control sunt plasate pe partea laterala dreapta a plitei, avand integrata si aprinderea electrica.

Cele patru arzatoare ale plitei incorporabile Bosch POH616B10E, au o putere totala de 7700 W, pe partea din spate fiind pozitionate cele doua arzatoare medii de 1700 W fiecare, iar frontal, cel mic de 1000 W, si un arzator cu putere mare de incalzire, de 3300 W, care ofera si posibilitatea utilizarii vaselor wok.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Plita Bosch POH616B10E este echipata cu duze pentru instalatia de gaz, dar vine cu un set de rezerva pentru GPL.

Ca toate plitele moderne cu functionare pe gaz, si aceasta dispune de sistem de siguranta cu supravegherea flacarii. In cazul in care flacara este stinsa in mod accidental, sistemul de siguranta va opri alimentarea arzatoarelor pentru a evita degajarea de gaze.

In momentul adaugarii pe site, aceasta plita avea cel mai bun pret la eMag, sub categoria in care a fost incadrata, aflandu-se la promotie.

Verifica pretul eMag

 

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod 9I9RZZ cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: