Plita incorporabila Bosch PCP615B80E – Gaz, 4 arzatoare

Plita incorporabila Bosch PCP615B80E ofera calitatea produselor Bosch si totodata economicitatea si flexibilitatea gatitului pe gaz, aceasta avand si un pret foarte atragator. Marele avantaj al plitelor cu gaz este, asa cum am mai spus, faptul ca pot fi utilizate orice tip de vase, indiferent de materialul sau forma acestora.

Realizata din inox, aceasta plita este dotata cu patru arzatoare dispuse simetric, iar gratarul este compus din doua elemente cu bare perpendiculare.

Pe partea frontala se regasesc cele patru butoane de control, dispuse simetric intr-o ordine destul de intuitiva, avand integrata si aprinderea electrica.

Cele patru arzatoarea ale plitei incorporabile Bosch PCP615B80E au o putere totala de 7400 W, pe partea dreapta fiind dispuse arzatorul mare de 3000 W si arzatorul mic de 1000 W, iar pe partea stanga, cele doua arzatoare medii de 1700 W fiecare.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Ca toate plitele moderne, si aceasta este echipata cu sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz. Acesta va opri alimentarea arzatoarelor in cazul in care flacara se stinge accidental, impiedicand astfel degajarea de gaze.

Plita Bosch PCP615B80E vine echipata cu duze pentru instalatia de gaz, dar are si un set de rezerva pentru GPL.

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: