Pachet Incorporabile Hansa: Cuptor Electric BOEI64482 si Plita Gaz BHGI63112028

Pachetele incorporabile sunt deosebit de atractive datorita pretului bun la care pot fi achizitionate si compatibilitatii garantate intre cele doua produse, atat in ceea ce privesc functionalitatile cat si in privinta aspectului. Este si cazul pachetului de incorporabile Hansa, compus din cuptorul electric incorporabil Hansa BOEI64482 si plita incorporabila pe gaz Hansa BHGI63112028.

Pachetul poate fi vazut aici

Realizate din inox, cele doua au un aspect deosebit, o buna rezistenta in timp si compun solutia ideala pentru o bucatarie moderna in care se va gati sanatos: cuptor electric, plita pe gaze.

Cuptorul electric Hansa BOEI64482

Am mai spus ca cea mai sanatoasa solutie de gatire este oferita de cuptoarele electrice, datorita faptului ca acestea nu acumuleaza gaze de ardere in incinta de gatire.

Hansa BOEI64482 este un cuptor cu aspect deosebit, cu geam fumuriu cu rama neagra, cu partea superioara din inox, pe care sunt plasate un control mecanic usor de folosit si afisajul digital modern.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64482

Avand capacitatea de 69 de litri, acest cuptor incorporabil indeplineste standardul energetic A, este dotat cu timer si grill, are iluminare interioara, incalzire inferioara si superioara.

Ca accesorii, cuptorul Hansa BOEI64482 primeste o tava adanca, o tava ProCook de tip fagure, gratar combi si tava normala de coacere.

Dimensiunile sunt de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, puterea totala de 2,2 kW iar consumul de numai 0,88 kW/h.

Plita pe gaz Hansa BHGI63112028

Plita pe gaze prezinta multiple avantaje, in principiu acestea decurgand din faptul ca poate fi folosit orice tip de vas, indiferent de forma si de material (inox, aluminiu, smaltuit sau nu). De asemenea, gatitul pe gaze este cel mai ieftin chiar daca nu are cea mai buna eficienta de transfer termic.

Plita incorporabila Hansa BHGI63112028 este realizata din inox, are patru arzatoare, din care unul pentru WoK, acestea fiind realizate din fonta. Controlul este plasat lateral, pe partea dreapta, ceea ce il face greu accesibil pentru copii.

Plita incorporabile Hansa BHGI63112028

Plita poate fi vazuta aici

Aprinderea electrica este integrata in buton (se face cu o singura mana) si toate cele patru arzatoare au sistem de protectie pentru stingerea flacarii.

Dupa cum stiti, plitele pe gaz nu pot avea alte functii suplimentare pe langa cele de aprindere si de protectie.

Gratarul, realizat din fonta este compus din doua bucati simetrice ceea ce il face usor de curatat, manevrat si instalat.

Pachetul de incorporabile compus din cuptorul hansa BOEI64482 si plita Hansa BHGI63112028 este unul dintre cele mai accesibile de pe piata, avand in diverse promotii pretul sub 1000 de Lei, adica sunt la fel de scumpe precum un aragaz mediu. Astfel, acestea reprezinta cel mai ieftin mod de a echipa bucataria si a beneficia de avantajele incorporabilelor moderne.

Pentru folosirea acestui pachet de incorporabile aveti nevoie atat de instalatie de gaze cat si de energie electrica. Intrucat plita este pe gaz, aceasta nu are consum electric (chiar daca are nevoie de alimentare pentru functionarea aprinderii electrice) si deci nu este necesara o instalatie electrica supradimensionata, alimentarea putandu-se face de la o priza normala cu impamantare atat pentru cuptor cat si pentru plita.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod Pkv6Cd cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: