Pachet incorporabile Bosh: Cuptor electric Bosch HBN539S5 si Plita gaz Bosch PBH6B5B60

Ce poate fi mai tentant in bucatarie decat un set de incorporabile Bosh? Iar daca acestea au si un pret bun pentru ca sunt oferite la promotie, atunci este si mai bine! Este cazul pachetelor de incorporabile vandute de magazinele online ca atare, compuse prin imperecherea unui cuptor incorporabil si a unei plite, acestea fiind garantat compatibile si, de obicei, de la acelasi producator.

Pachetul poate fi vazut aici

Va aducem in atentie un pachet ceva mai scump dar si de calitate mai buna. Este vorba despre pachetul compus din cuptorul incorporabil electric Bosch HBN539S5 si plita incorporabila pe gaz Bosch PBH6B5B60. Cumparate impreuna acesta au o reducere foarte mare, facand achizitia deosebit de atractiva.

Cuptorul electric Bosch HBN539S5

Nu trebuie sa mai discutam despre calitatea produsele Bosh si despre faptul ca toate cuptoarele acestui producator sunt foarte robuste si rezistente in timp dar au si un pret mai mare, fiind chiar printre cele mai scumpe de pe piata. Din acesta cauza achizitionarea unui pachet devine mult mai rentabila.

Cuptor electric Bosch HBN539S5

Bosch HBN539S5 este un cuptor incorporabil electric cu capacitatea de 66 de litri si clasa energetica A. Pe langa aspectul deosebit, din sticla neagra, acesta are specificatii foarte bune fiind un cuptor complet, potrivit pentru o bucatarie moderna. Daca priviti specificatiile acestuia in magazine, veti vedea la toate functiile si caracteristicile speciale numai „Da”, de sus pana jos:

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapidaDa
AutocuratareCatalitic
Iluminare interioaraDa
Sistem pornire/oprire automataDa
Convectie aer fierbinteDa
Functie decongelareDa
Grill cu convectie aerDa
Grill cu suprafata mareDa
Grill cu suprafata micaDa
Incalzire inferioaraDa
Incalzire superioaraDa
Blocare acces copiiDa
Treapta pentru PizzaDa

ACCESORII

Gratar combiDa
Suporturi telescopiceDa
Tava coacereDa

(specificatii preluate din pagina eMag)

Dincolo de aceste specificatii se afla un cuptor de foarte buna calitate, foarte sigur si foarte usor de intretinut datorita sistemului catalitic de curatate.

Panoul frontal, cu aspect foarte modern, este relativ simplu de utilizat si intuitiv. Aveti un selector de programe, afisajul cu timer reglabil si un selector de temperatura. Prin combinarea celor trei puteti gati cu precizie maxima, dupa retetar, orice preparat. Asta inseamna un cuptor bun!

Puterea electrica este de 2900 W, consumul fiind insa de numai 0,79 kWh doarita clasei energetice superioare. Si nu uitati, chiar daca gatitul electric este mai scump, preparatele gatite la un cuptor electric sunt mai sanatoase decat cele gatite la un cuptor pe gaz, deci merita investitia!

Plita pe gaz Bosch PBH6B5B60

Daca am recomandat mereu cuptoarele electrice, acelasi lucru il pot spune despre plitele electrice datorita versatilitatii acestora. Nu spun ca sunt mai bune decat plitele electrice ci doar ca sunt mult mai putin pretentioase si mai usor de utilizat cu orice tip de vas.

Plita pe gaz Bosch PBH6B5B60

Este si cazul plitei Bosch PBH6B5B60, acesta avand un aspect clasic, cu patru arzatoare si butoane plasate superior pe partea dreapta.

Plita poate fi vazuta aici

Realizata din inox de buna calitate, cu gratare negre stabile si bine dimensionate, acesta ofera toate caracteristicile specifice unei plite pe gaz de buna calitate: aprindere electrica integrata in butoane, siguranta pentru stingerea flacarii pentru toate arzatoarele, arzator pentru wok foarte bine plasat.

Montajul este foarte simplu iar calitatea inoxului face ca acesta plita sa se curete foarte usor pentru ca, se stie, plitele de gaz se si murdaresc foarte usor. La curatare trebuie tinut cont de sa nu se foloseasca produse abrazive, altfel suprafata plitei se va zgaria. Fac acesta specificare pentru ca sunt clienti care au considerat ca pot fi folosite produse abrazive pentru a curata oplita, acest lucru fiind de fapt INTERZIS indiferent de tuipul plitei si de materialul din care aceasta este confectionata.

Pretul, chiar daca poate parea mare este unul justificat tinand cont de calitatea produsului iar prin integrarea in pachetele promotionale acesta plita devine chiar ieftina.

Pachetul de incorporabile compus din cuptorul Bosch HBN539S5 si Plita Bosch PBH6B5B60 este unul foarte atractiv, avand pretul foarte accesibil pentru caliatetea produselor si este mult mai ieftin decat daca ati cumpara produsele separat. Intr-adevar, sunt foarte multe pachete mai ieftine pe piata, dar sa nu uitam de calitatea garantata de Bosh!

Nota: Pentru folosirea acestui pachet de incorporabile aveti nevoie atat de instalatie de gaze cat si de energie electrica. Intrucat plita este pe gaz, aceasta nu are consum electric (chiar daca are nevoie de alimentare pentru functionarea aprinderii electrice) si deci nu este necesara o instalatie electrica supradimensionata, alimentarea putandu-se face de la o priza normala cu impamantare atat pentru cuptor cat si pentru plita.

 

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod jy8i7P cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: