Incorporabilele – intre moda si utilitate

Dupa ce multa vreme au fost privite ca produse de lux, incorporabilele au inceput sa fie tot mai vandute, romanii urmand si ei tendintele modei occidentale. Dar sunt incorporabilele numai o moda sau aceste chiar au o utilitate dovedita in bucatarie?

Bucataria clasica face parte din casele noastre numai si numai din necesitate. Si utilarea ei se face de cele mai multe ori tot din necesitate, ignorand uneori chiar estetica si utilul.

Bucatarie clasica

Daca intr-o bucatarie trebuie neaparat sa existe o chiuveta, un aragaz si o mobila, cam asta este si ceea ce se gaseste si in majoritatea bucatariilor clasice. Astfel, spatiul nu este bine utilizat, niciodata nu avem unde depozita vesela si electrocasnicele mici, ajungand pana acolo incat tinem anumite servicii depozitate prin celelalte camere sau expuse prin vitrine…

Daca va suna cunoscut inseamna ca bucataria dumneavostra inca mai poate fi modernizata.

Bucatarie moderna
Pe langa aspectu foarte placut, incorporabilele ofera si posibilitatea unei mai bune utilizarii a spatiului. Ganditi-va numai la spatiile libere pe care le aveti in bucatarie in stanga si in dreapta aragazului. O bucatarie modulara, chiar daca reduce la minim aceste spatii , nu le alimina si automat munca pentru intretinerea cureteniei va fi mai mare: multe imbinari, multe colturi, multe zone greu accesibile.
Toate acestea devin poveste in cazul in care folositi incorporabile, imbunatatirea confortului fiind evidenta.

Un alt argument in favoarea folosirii incorporabilelor este calitatea acestora. Chiar si cele mai ieftine incorporabile au calitatea net superioara produselor integrate. Materialele folosite sunt superioare calitativ, functiile suplimentare sunt mai multe si mai bine implementate, aspectul este net superior.
In plus, oricand pot fi schimbate independent plita sau cuptorul, pe cand un aragaz va trebui schimbat cu totul..

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod b9b67m cu copy-paste in casuta de jos: