Hota incorporabila Whirlpool AKR 643 GY, 2 Motoare, Argintiu, Telescopica

A venit de ceva timp moda hotelor telescopice si asa se face ca acestea sunt cele mai vandute in momentul de fata. Si nu e de mirare ca hota incorporabila Whirlpool AKR 643 GY e in topul vanzarilor, acesta avand o fiabilitate ridicata si un pret foarte bun.

Realizata din inox, acesta este echipata cu doua motoare si dispune de trei viteze de lucru.

Sistemul de iluminare foloseste doua lampi de 40W plasate simetric pe partea din spate, intre ele aflandu-se panoul de comanda cu comutatoare liniare.

Nivelul maxim de zgomot este de 58 dB la turatie maxima, atunci cand hota Whirlpool AKR 643 GY preia 380 metri cubi de aer pe ora.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Controlul este mecanic iar filtrul este de aluminiu.

2 Păreri

 1. Trebuie sa-mi montez o hota wirpool AKR 643 in sistem de recirculare ;ce elemente specifice apar la acest montaj (pe unde se face evacuarea in interiorul incintei a aerului filtrat) si de unde pot sa procur filtrele de carbon.Unde pot sa vad o carte tehnica a acestei hote?

  • Cartea tehnica de montaj a hotei Whirlpool AKR 643 poate fi vazuta pe site-ul producatorului: http://docs.whirlpool.eu/_doc/501931833136RO.pdf
   Scuze pentru intarzierea raspunsului, ne confruntam cu o cantitate foarte mare de spam si mesajul dumneavoastra a fost tratat gresit de filtrele automate ati-spam.
   Ideal este ca aceasta hota sa se monteze cu evacuare in afara incintei, avand filtru de aluminiu. Acesta este foarte usor de curatat, fiind refolosibil, dar nu are cea mai buna rata de absorbtie si de preluare a grasimilor.
   Pentru detalii si montajul unor filtre de carbon trebuie sa luati legatura cu producatorul, telefon 021.20.40.356.
   Cu stima!

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod pCLsJW cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: