Hota incorporabila telescopica Zanussi ZHP60131X, 60 cm, Inox

Hota incorporabila telescopica Zanussi ZHP60131X este mai putin cunoscuta datorita faptului ca nu se gaseste decat in oferta catorva magazine. Avand un pret accesibil si fiind realizata din inox, acesta are latimea de 60 cm iar extensia se face mecanic.

Cele doua motoare integrate au trei trepte de viteza si pot evacua in treapta maxima 390 metri cubi de aer pe ora, cu un nivel de zgomot de 69 dB. In general, aproape toate hotele au nivelul de zgomot ridicat in treapta maxima de viteza, zgomotul fiind produs practic de turbine si de circulatia aerului. Partea buna este ca rareori veti avea nevoie sa folositi aceasta treapta de viteza, cel mai frcvent fiind folosite treapta I si treapta II.

Puterea consumata de hota incorporabila telescopica Zanussi ZHP60131X este de numai 125W.

Sistemul de evacuare permite racordarea unui tub de 120 mm.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Sistemul de iluminare este prevazut cu doua lampi de 28W fiecare, plasate simetric pe partea din spate a hotei, de o parte si de alta a panoului de comanda dotat cu comutatoare liniare.

Un avantaj important al hotei Zanussi ZHP60131X este dat de sistemul de filtrare pentru grasimi, acesta folosind un filtru metalic, realizat din aluminiu, care poate fi curatat.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod pWdz1r cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: