Hota Incorporabila Gorenje DF 6116E, telescopica, 2 motoare, 60 cm, Inox

Cel mai surprinzator la hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E este pretul fantastic de mic pentru o hota atat de buna si eleganta. Dotata cu doua motoare acesta este realizata din inox si are trei trepte de viteza.

Capacitatea de evacuare este surprinzator de mare pentru o hota ieftina, ajungand in treapta a treia de viteza la 391 mc/h. Desi nivelul de zgomot este unul decent, in treapta a treia de viteza acesta atinge valoarea maxima de 69 dB.

Sistemul de filtrare a grasimilor foloseste filtru metalic detasabil ce poate fi spalat manual sau in masina de spalat vase.

Hota Gorenje DF 6116E poate functiona in doua moduri distincte: Cu evacuarea aerului sau cu reciclarea aerului. Bineinteles, este recomandat primul mod de lucru, dar daca nu aveti posibilitatea de racordare poate fi folosita fara probleme in modul reciclare acordand o mai mare atentie filtrelor, care trebuiesc curatate mai des pentru a avea randament maxim.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Sistemul de iluminare este alcatuit din doua lampi de 20 W plasate simetric pe partea fixa, intre ele aflandu-se panoul de comanda cu comutatoare liniare.

Descarca manual de utilizare hota Gorenje DF 6116E

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: