Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric, 3 Functii, Grill, Clasa A, Inox

Mai putin cunoscute datorita unei oferte mai restranse, incorporabilele Zanussi sunt printre cele mai accesibile de pe piata, oferind insa necesarul de functii pentru a fi cu adevarat utile.

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB442X cu functionare electrica este solutia de buget. Nimeni nu va crede ca acesta este un cuptor care a costat mai putin de 850 de lei, atat functiile cat si aspectul sunt specifice incorporabilelor mult mai scumpe.

Realizat din inox, avand 3 Functii si beneficiind de grill cuptorul Zanussi ZOB442X are clasa energetica A, puterea totala fiind de 1875 W. Desi pare putin, cuptoarele electrice utilizeaza foarte bine energia si au un randament superior datorita inchiderii ermetice a incintei de coacere.

Ca functionalitati, acest cuptor ofera cam tot ce poate fi necesar intr-o bucatarie moderna: are incalzire inferioara si superioara, grill, ventilator, afisaj electronic si oprire automata.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Nivelul de zgomot, datorat ventilatorului, este de numai 47 decibeli, cee ce inseamna ca nu va fi niciodata deranjant si, probabil, nici nu se va auzi de ventilatorul hotei :).

Vine dotat cu o tava de aluminiu.

De notat ca, desi nu are autocuratare, interiorul este acoperit cu un stat email ceea ce face curatarea foarte usoara.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod iBpDOg cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: