Cuptor Incorporabil SAMSUNG BF1C4T043, Display, Grill, Timer, Dubla Convectie, Inox

Vesti bune pentru fanii Samsung: incorporabilele Samsung au acelasi nivel de calitate ridicat! Cam asa e normal sa inceapa prezentarea cuptorului incorporabil cu functionare electrica SAMSUNG BF1C4T043, cel mai ieftin dintre cuptoarele incorporabile sub acest brand.

Gandit pentru a fi cat mai ergonomic, acest cuptor vine cu doua inovatii usor de trecut cu vederea dar foarte importante in bucatarie: usa cu deschidere usoara si sistemul de rafturi telescopice. De asemenea, sistemul catalitic de autocuratare este foarte eficient ceea ce face ca intretinerea cuptorului SAMSUNG BF1C4T043 sa fie foarte facila.

In general pentru cuptoarele incorporabile este foarte importanta calitatea materialelor folosite. Interiorul de email ceramic al acestui cuptor garanteaza atat o curatare usoara cat si o rezistenta foarte buna in timp, atat la coroziune cat si la uzura.

Nota: Acest cuptor se gaseste in mai multe versiuni, diferenta esentiala fiind culoarea panoului frontal.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

2 Păreri

  1. Salut! Interesant cuptorul acesta, dar as vrea sa stiu daca raman amprente pe el! Stiu ca samsung este o firma destul de buna, dar vad ca in specificatii nu se face precizarea antiamprenta. Poate imi spuneti cei care il aveti deja cum se comporta din acest punct de vedere. Multumesc!

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod 9dZFXe cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: