Cuptor incorporabil Hansa BOEI69573, Electric, Display, Grill, Rotisor, Clasa A, Inox, Negru

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69573 este un cuptor performant si elegant, fiind o solutie ideala datorita raportului dintre pret si calitate. Acesta este realizat din inox, si dispune de numar total de 10 functii.

Cuptorul are o putere de 3100 W, se incadreaza in clasa energetica A, iar capacitatea de 66 de litri, permite folosirea vaselor de diferite dimensiuni si usureaza curatarea acestuia.

Panoul de comanda este realizat din butoane touch, usor de utilizat, dar si butoane retractabile, acestea fiind foarte elegante si usurand, de asemenea, curatarea panoului. Afisasjul este electronic, ceea ce face mai usoara monitorizarea timpului de preparare, oferind si functia de oprire automata.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69573 este dotat cu grill si rotisor fiind posibila si functia de incalzire inferioara sau superioara, ceea ce ofera o deosebita flexibilitate in prepararea si incalzirea alimentelor.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Un alt avantaj il reprezinta ghidajele telescopice, care cresc siguranta, in timpul utilizarii cuptorului. Usa acestuia este realizata din sticla reflexiva in 3 straturi, oferind o temperatura semnificativ redusa, la exterior, in timpul functionarii, iar pe geamul interior se gasesc anumite instructiuni de gatit.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69573 dispune si de sistem catalitic, care contribuie la mentinerea curateniei interiorului.
O alta functie speciala este sonda de temperatura pentru carne, aceasta masurand temperatura alimentelor. Cand temperatura setata este atinsa, cuptorul se opreste automat si emite un semnal sonor de avertizare.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod 10YF01 cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: