Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 1012, Grill, Touch, LCD, Clasa A, Sticla neagra

Cuptorul electric incorporabil Pyramis 60IN 1012, realizat din sticla neagra, ofera o serie de functii caracteristice tehnologiilor moderne, fiiind astfel un cuptor atat elegant cat si performant.

Incadrat in clasa energetica A, cuptorul are o putere de 2072 W, caldura fiind data de cele doua rezistente, inferioara si superioara, iar capacitatea interioara este de 60 de litri.

Sistemul de control al cuptorului incorporabil Pyramis 60IN 1012, este mixt si intuitiv, realizat din butoane touch si butoane retractabile, acestea fiind foarte practice si elegante, si usurand, de asemenea, si curatarea panoului de comanda. Dispune de meniu in limba romana si de 24 de programe presetate, facand gatitul un lucru simplu si placut, iar afisajul este de tip LCD. Puteti face zoom pe imagine.
Control Cuptor electric incorporabil Pyramis 60IN 1012, Grill, Touch, LCD, Clasa A, Sticla neagra

Cuptorul dispune si de ceas temporizator, care permite setarea timpului de pornire si oprire a programelor de gatit, oferind si functie de blocare.

Acest produs face parte si din oferta de incorporabile eMag! - Verifica pretul eMag

Ventilatorul cuptorului incorporabil Pyramis 60IN 1012, realizeaza o mai buna circulatie a aerului fierbinte, reducand timpul de preparare a alimentelor si consumul de energie. Astfel, gatitul pe mai multe nivele are acelasi timp de realizare ca si gatirea unui singur preparat. Cele doua rezistente, si ventilatorul pot fi controlate, fiecare in parte, ceea ce ofera flexibilitate si siguranta in prepararea alimentelor: grill, grill asistat de ventilator, gatit traditional, etc.

Usa este realizata dintr-un strat dublu de sticla, care mentine rece temperatura la exterior, si este usor de demontat si curatat.

De asemenea, cuptorul dispune si de iluminare interioara, functie de decongelare, ghidaje telescopice, suport pentru tava telescopic, si gratar.

Lasă un Răspuns

Te rog copiaza acest cod oi0RPN cu copy-paste in casuta de jos:

Prin specificatii, acest incorporabil se incadreaza in urmatoarele clase specifice: